Jauhelihakastike:
600-800g jauhelihaa
grillausmaustetta
lidlin 6yrttiä
suola
aromisuola
valkosipulijauhetta
tomaattipyree
500g tomaattimurskaa
mustapippuria
soijaa
kuivattu ruohosipuli
kuivattu nokkonen (vain pikku ripaus)
Juustokastike:
80g voita/margariinia
1dl vehnäjauhoja
1l maitoa(osan voi korvata kermalla 2-4dl)
ripaus suolaa
pieni ripaus valkopippuria
200->juustoraastetta
laita voidellun vuoan pohjalle jauhelihakastiketta ja päälle lasgnelevyjä. Levyjen päälle jauhelihakastiketta ja juustokastiketta. Näin muutama kerros ja viimeksi levyt ja päälle loput juustokastikkeesta ja n.100g juustoraastetta(ei gratinointi)
200asteisessa uunissa noin 1 tunti.
Kuva ei ole kovin mairitteleva, mutta todella hyvää se oli. Musta päällä on juuri sitä gratinointijuustoa(pojan hyvä idea ja äidin tietämättömyys)
Kommentit