Jauhelihakastike:

600-800g jauhelihaa

grillausmaustetta

lidlin 6yrttiä

suola

aromisuola

valkosipulijauhetta

tomaattipyree

500g tomaattimurskaa

mustapippuria

soijaa

kuivattu ruohosipuli

kuivattu nokkonen (vain pikku ripaus)

Juustokastike:

80g voita/margariinia

1dl vehnäjauhoja

1l maitoa(osan voi korvata kermalla 2-4dl)

ripaus suolaa

pieni ripaus valkopippuria

200->juustoraastetta

laita voidellun vuoan pohjalle jauhelihakastiketta ja päälle lasgnelevyjä. Levyjen päälle jauhelihakastiketta ja juustokastiketta. Näin muutama kerros ja viimeksi levyt ja päälle loput juustokastikkeesta ja n.100g juustoraastetta(ei gratinointiNolostunut)

200asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Kuva ei ole kovin mairitteleva, mutta todella hyvää se oli. Musta päällä on juuri sitä gratinointijuustoa(pojan hyvä idea ja äidin tietämättömyys)1239524179_img-d41d8cd98f00b204e9800998e